Selecteer een pagina

Wij kennen de weg in Voorschoten en Wassenaar

Duivenvoorde Uitvaartzorg is gevestigd aan de Papelaan, op de grens van Voorschoten en Wassenaar. Deze gemeentes vormen de kern van ons werkgebied, al kennen we ook de weg in de omgeving. Van Den Haag tot en met Lisse: we zijn bekend met alle uitvaartlocaties en de bijbehorende mogelijkheden. Zo kunnen we snel en effectief voor u handelen.

Omdat we een kleine organisatie zijn kunt u rekenen op een persoonlijke service. Wij begeleiden u stap voor stap en zijn altijd makkelijk bereikbaar voor vragen, of om met u mee te denken. Met onze brede kennis en ervaring kunnen we de meest uiteenlopende suggesties doen voor het programma en de invulling van de uitvaart. Naast de praktische zaken die we graag voor u regelen, kunnen we u dus ook inhoudelijk begeleiden.

Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Dominique de Vries Schultink

Geïntrigeerd door alles dat er kwam kijken bij het organiseren van haar opa’s uitvaart, wist Dominique op haar 16e al dat zij uitvaartondernemer wilde worden. Tijdens haar studie Facility Management sloot zij zich aan als gastvrouw bij een uitzendbureau voor uitvaartmedewerkers.
Na haar studie heeft Dominique de uitvaartopleiding succesvol afgerond. Zij nam op haar 25e de uitvaartonderneming van Pauline Baijer over en zette deze onderneming voort onder een nieuwe naam. Zo richtte zij Duivenvoorde Uitvaartzorg op in april 2016. Met haar frisse energie, eigentijdse ideeën en gezonde ‘regeldrang’ zorgde ze voor een vliegende start van wat nu een bloeiende onderneming is.

U bent altijd vrij in de keuze van uw uitvaartbegeleider

Belangrijk om te weten: u mag te allen tijde zélf bepalen voor welke uitvaartbegeleider u kiest. Ook als u een uitvaartpolis heeft afgesloten. En ook als de instelling waarbinnen een overlijden heeft plaatsgevonden, afspraken heeft gemaakt met een bepaalde uitvaartondernemer.