Selecteer een pagina

Aanvullende dienstverlening

Nazorg

Een mooie uitvaart is de eerste stap in de rouwverwerking. Na de uitvaart komt er nog veel op de nabestaanden af. Door onze ervaring weten wij hoe belangrijk het is om hier voldoende aandacht aan te schenken. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk waarnaar wij u gericht kunnen doorverwijzen, als u daar behoefte aan heeft.

Ook bij deze zaken kunnen we u begeleiden:

Uitvaartverzekering: wij helpen u met het innen van de uitvaartverzekering.

Notaris: Wij nemen desgewenst contact op met uw/een notaris en leveren de documenten aan waarmee het testament kan worden opgevraagd en de afgifte van een Verklaring van Erfrecht wordt geregeld.

Nabestaandenloket: Het is mogelijk om alle opzeggingen en/of overnames van abonnementen en diensten (tijdschriften, lidmaatschappen, energiecontracten etc.) op één plek te regelen.
Indien u gebruik wilt maken van het NabestaandenLoket, kunnen wij u kosteloos voorzien van een account.

Overheid: via www.rijksoverheid.nl/overlijden ziet u wat u moet regelen na een overlijden, en bij welke instantie u moet zijn.

Boedelafwikkeling en goede doelen: Wij kunnen u in contact brengen met (gespecialiseerde) veilinghuizen, opkoopbedrijven en instanties die u kunnen helpen met het leeghalen van de woning van de overledene. Maar ook met instanties/goede doelen die gebruikte kleding en goederen goed kunnen gebruiken.

Steenhouwer: Wij leggen indien gewenst contact met een steenhouwer die de belettering (en eventueel restauratie) van een grafsteen kan verzorgen of een nieuw monument kan leveren. 

Asbestemming: Wij kunnen voor u de as ophalen bij het crematorium of met u meegaan. Daarnaast kunnen wij u informeren over de mogelijkheden die er zijn met betrekking tot de bestemming van de as.

Dankbetuigingen: Wij kunnen u helpen bij het opstellen en versturen van dankbetuigingen, die door dezelfde drukkerij als het rouwdrukwerk zal worden verzorgd.

Rouwverwerking: Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met therapeuten die u kunnen begeleiden tijdens uw rouwproces.

Bij overlijden 24/7 bereikbaar