Duivenvoorde Uitvaartzorg, deskundig en betrokken.

COVID-19 en uitvaarten

Gezien de huidige situatie omtrent COVID–19 zijn de richtlijnen voor de uitvaarten aangescherpt. Duivenvoorde Uitvaartzorg volgt de ontwikkelingen en instructies van het RIVM en de GGD op.
Wij realiseren ons dat dit ingrijpende maatregelen zijn voor nabestaanden. Juist op het moment dat samenzijn, steun en een knuffel zo belangrijk zijn.
Met elkaar en binnen de mogelijkheden, zorgen wij nog steeds voor een persoonlijk en liefdevol afscheid.

Klik hier voor meer informatie over de richtlijnen

Duivenvoorde Uitvaartzorg

voor Voorschoten en Wassenaar

Duivenvoorde Uitvaartzorg is een kleine, locale uitvaartonderneming, die zich in eerste instantie richt op het verzorgen van uitvaarten in Voorschoten en Wassenaar. Duivenvoorde Uitvaartzorg is gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Papelaan, op de grens van die twee gemeenten.  In het gebouw zijn tevens notarissen, juristen, artsen en therapeuten gevestigd, waardoor er korte lijntjes voor dringende vragen mogelijk zijn.

Een mooie combinatie van vernieuwend en vertrouwd

Door de frisse input van Dominique de Vries Schultink en de jarenlange ervaring van Pauline Baijer, is de onderneming in staat een zeer breed aanbod binnen de uitvaartzorg te realiseren. Daarbij kunt u denken aan het traject (lang) vóór een eventuele uitvaart, zoals het regelen van wilsbeschikkingen en het informeren over levenstestamenten.

Voorts is er kennis en ervaring  op het gebied van begeleiding van bijzondere groepen, zoals kinderen, scholen, mensen met een verstandelijke beperking, dementerende ouderen etc. Ook ná de uitvaart staat u er niet alleen voor: Duivenvoorde Uitvaartzorg heeft een locaal netwerk voor alle zaken waar u na een uitvaart tegen aanloopt. Bijvoorbeeld: asbestemming, boedelontruiming en rouwbegeleiding.

Voor sommige zaken is het locale netwerk ontoereikend; voor sommige specialisaties moet men nu eenmaal wat verder weg. Zo bestaan er o.a. landelijke contacten met natuurbegraafplaatsen, gespecialiseerde rouwverwerkingsinstanties en veilinghuizen. En sommige contacten strekken zich uit tot óver onze grenzen, zoals Mortuarium Schiphol en crematoria in Duitsland.