Duivenvoorde Uitvaartzorg, deskundig en betrokken.

We stellen ons graag aan u voor

Dominique de Vries Schultink

…wist al op haar 16de dat zij uitvaartondernemer wilde worden. Tijdens haar middelbareschooltijd op het Adelbert College in Wassenaar en haar studie Facility Management in Utrecht, assisteerde zij Pauline Baijer regelmatig met hand- en spandiensten. Daarnaast werkte zij als gastvrouw bij een uitzendbureau voor uitvaartmedewerkers.
De wens om uitvaartondernemer te worden is tijdens alle studiejaren blijven bestaan, daarom volgde zij de opleiding aan de Uitvaartacademie.
Nu is zij innovatief en positief aan de slag binnen de uitvaartbranche.

Families reageren vaak verrast: “Goh, we hadden een oudere man verwacht! Maar we vinden het wel leuk hoor, zo’n jonge vrouw!”

Pauline Baijer

…is al meer dan 10 jaar een vertrouwd gezicht in de wereld van de uitvaart in Voorschoten en Wassenaar. Zij beschikt over ruime kennis en ervaring, maar is blij met een ‘frisse kijk’. Aan de digitale vaardigheden van de jongere generatie kan zij niet tippen; ze beheersen de mogelijkheden van multimediatechnieken, en treden de families met een frisse blik tegemoet. Naast de locale uitvaartzorg blijft zij landelijk actief in de branche als redacteur van een uitvaartvakblad, docent aan de uitvaartacademie en examinator bij de Stivu.

Door mijn ervaring als docent aan de Uitvaartacademie, kon ik het ‘pareltje’ onder de studenten uitzoeken…en dat heb ik gevonden!