Duivenvoorde Uitvaartzorg, deskundig en betrokken.

Praten over de dood

Een uitvaartondernemer kan al in beeld komen vóór dat een overlijden heeft plaatsgevonden. Er zijn verschillende redenen waarom dat prettig kan zijn. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer er een overlijden (op kortere of langere termijn) verwacht wordt, en er behoefte bestaat om alvast informatie in te winnen of om de uitvaartwensen te inventariseren.
Ook als een overlijden nog ver weg lijkt, kan het rust geven de wensen en ideeën al kenbaar te maken en vast te leggen.
Een wensengesprek ontlast ook de nabestaanden. Als er duidelijkheid is wie er na een overlijden benaderd moet worden, en hoe de uitvaart eruit moet komen te zien, voorkomt dit keuzestress direct na een overlijden.

Wensengesprek vragen op bierviltje

Wensengesprek

Wij denken graag met u mee en komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Mocht u het prettiger vinden als het gesprek elders plaatsvindt, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor aan de Papelaan.

Als u zich bij leven wilt voorbereiden op uw overlijden, uw nalatenschap of over uw uitvaart wilt nadenken, maar de stap te groot is om gelijk contact met ons op te nemen, kijkt u dan op de website van de Rijksoverheid. Hier kunt u door het beantwoorden van vragen, informatie krijgen over wat u kunt (laten) regelen voor uw eigen overlijden: www.rijksoverheid.nl/voorbereidingopoverlijden