Duivenvoorde Uitvaartzorg, deskundig en betrokken.
Nominaties OVV Ondernemersprijs Voorschoten 2019 bekend

Nominaties OVV Ondernemersprijs Voorschoten 2019 bekend

Dominique de Vries Schultink van Duivenvoorde Uitvaartzorg, Familie van Os van Fa. Freek v. Os en Jeroen Harteveld en Riccardo Masmeijer de Jong van fi120 Voorschoten zijn de drie overgebleven kandidaten voor de Ondernemersprijs Voorschoten 2019.Aldus besloot dejury,bestaande uit Trudy Kwik (Kwik Events 8{ Relatiemarketing), Mark Schwarze (BMS Notarissen) en Leen Hoogvliet (Hoogvliet Supermarkten) na een marathonzitting op woensdagavond 20 november, waarin zeven kandidaten zich presenteerden.

De jury vond de keuze erg moeilijk, want ook de vier anderen: Dick van Straalen (Chateau Deux Filles); Driek en Annet Epskamp (Autodeal); Lisette Borghart en Michelle Polak (Depot 258) en Peter van Egmond (Peet das¬ sics) waren kandidaten van zeer hoog niveau. Trudy Kwik: “lk kreeg van alle zeven kanclidaten veel nieuwe energie.Het liefst had ik ze daarom alle zeven de prijs gegeven.” Wat de keuze zo moeilijk maakte, was de grote diversiteit in bedrijven, achtergronden en mogelijkheden. Trudy Kwik: “Het is appels met peren vergelijken.” De kandidaten hadden zich zonder uitzondering uitstekend voorbereid en wisten in tien minuten hun geschiedenis, bedrijfsfilosofie en ambities vaak met bebulp van gelikte PowerPoint presentaties uit de doeken te doen. Zaken waar de jury speciaal op Jene,
waren de maatschappelijke relevantie, werkgelegenheid, duurzaarnheid en doorgroeimogelijkheden. In de keuze voor de drie genoemden komt tevens tot uitdrukking dat er voor Voorschotenaren in het eigen dorp veel meer mogelijkheden zijn om een eigen bedrijf te beginnen of nieuw leven in te blazen, dan je in eerste instantie geneigd zou zijn te denken.

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Ondernemersvereniging Voorschoten op maandagavond 6 januari in House of Vision wordt/worden de uiteindelijke winnaar(s) bekend gemaakt. Hij of zij ontvangt/ontvangen naast een kleinood het aanbod voor gratis steun vanuit de ondernemersvereniging bij de verdere ontwikkeling van zijn, haar of hun bedrijf of organisatie. De drie genomineerden moeten dus nog ruim zes weken wachten, voordat zij weten wie van hen de prijs echt wint. Welke ondernemer wint de OW Ondernemersprijs Voorschoten 2019 en wordt de opvolger van de winkeliers van de Van Beethoven Winkel Laan, die de prijs de vorige keer ontvingen? Op 6 januari weten we het. (Foto: pr.)

Bron: Groot Voorschoten – 28 november 2019

Originele artikel uit Groot Voorschoten 48