Duivenvoorde Uitvaartzorg, deskundig en betrokken.
Wie zet u in het licht in Duivenvoorde’s Kerstboom?

Wie zet u in het licht in Duivenvoorde’s Kerstboom?

Het afgelopen weekend werd door de Centrum Ondernemers Voorschoten de kerstsfeer in het dorp gebracht. Op allerlei plaatsen werden kerstbomen neergezet. Zo ook Duivenvoorde’s Kerstboom vóór Het Wapen van Voorschoten. Dit is ongetwijfeld de meest bijzondere boom in ons dorp, omdat dit een verzamel– en ontmoetingsboom wordt met kerstgedachten van inwoners van Voorschoten.

Onder het genot van de klanken van het lied “Ik ben een kerstbal” van Chantal Jansen, waaraan 30 Bekende Nederlanders meewerkten, versierden Dominique de Vries Schultink en Pauline Baijer van Duivenvoorde Uitvaartzorg deze week de boom die door hun bestemd is om volgehangen te worden met persoonlijke kerstgedachten. Daarvoor kunnen de inwoners van Voorschoten kosteloos een transparante kerstbal ophalen bij diverse locaties in het dorp. Deze kan dan versierd of gevuld worden met een boodschap en foto van iemand die u in het licht wil zetten met Kerstmis. “Er zijn immers altijd wel mensen die in deze donkere tijden een sprankje licht kunnen gebruiken. In het bijzonder tijdens de decembermaand, die helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend feestelijk is, bijvoorbeeld voor gezinnen die geconfronteerd worden met ziekte of verlies” vertelt Dominique. “Maar het zijn niet alléén maar droevige boodschappen, integendeel” vult Pauline aan. “Wij hebben al veel reacties gekregen van mensen die een hechte vriendschap wilden vieren, hun dankbaarheid wilden tonen of ‘gewoon’ hun liefde voor elkaar wilden betuigen.

Er is in Duivenvoorde’s Kerstboom letterlijk alle ruimte voor veelzijdigheid. Dus wij nodigen iederéén uit een bal te versieren.”

Op donderdag 19 december tussen 16.00 en 17.00 uur en vrijdag 20 december tussen 19.30 en 20.30 uur kunt u uw kerstbal in de boom komen hangen bij het Wapen van Voorschoten in de Voorstraat.

Zaterdag 21 december bent u vanaf 17.00 uur welkom voor een gezellig samenzijn en om de laatste ballen op te hangen. Om 17.30 uur zal burgemeester Pauline Bouvy–Koene het licht ontsteken en worden zo alle bijzondere personen in het licht gezet. Er is kerstmuziek en u krijgt warme chocolademelk.

De transparante kerstballen kunt u ophalen bij: Het Wapen van Voorschoten, A Verde Salon en Spa, Manonka Mode, Bij57, boekhandel De Kler, Van Wees mode en Duivenvoorde Uitvaartzorg.

 

Het is ook mogelijk om een kerstbal bij bibliotheek Voorschoten op te halen, waar u ook de kerstbal kunt versieren.

Wilt u meer weten? Belt u met 071-2032250 zodat Dominique of Pauline uw vragen persoonlijk kunnen beantwoorden.